Zaventem Vertrek & Aankomst

Time table BRU

Het ophalen of wegbrengen bij Zaventem Airport van familieleden of vrienden wordt veel gedaan. Zeker bij het ophalen is het verstandig om de actuele tijden goed in de gaten te houden, zodat u niet onnodig lang moet wachten. Dit is niet alleen vervelend, maar brengt ook de nodige parkeerkosten met zich mee natuurlijk.

In dit artikel vertellen we meer over de vertrek- en aankomsttijden op deze luchthaven. Daarnaast ziet u natuurlijk ook de tijden zelf via een handig overzicht, bijvoorbeeld de aankomsten van Zaventem vandaag. Liever niet afhankelijk zijn van iemand om op tijd weggebracht of opgehaald te worden? Kies er dan voor om zelf uw auto te parkeren bij Brussel Airport tegen een zeer aantrekkelijk tarief!

 

Vertrektijden vanaf Zaventem Airport

Voor het wegbrengen van iemand of natuurlijk als u zelf op reis gaat, is het goed om de tijden van Zaventem vertrek goed in de gaten te houden. Zo ziet u direct of uw vlucht bijvoorbeeld vertraging heeft en u dus rustig aan kunt doen of dat de gate bijna sluit en u dus door moet lopen om uw vlucht te halen. Hoewel er overal in de luchthavenhal borden hangen waarop dit te volgen is, kunt u beter ook een actueel overzicht op uw telefoon bijhouden. Zo mist u niks!

Ook als u iemand afzetten in Zaventem is het goed om de tijden in de gaten te houden. Hieronder ziet u de departures, oftewel de vertrekkende vluchten, vanaf Brussels Airport op het moment dat u kijkt. Dit maakt het een zeer actueel overzicht. Wilt u de tijden zien van de volgende dag? Selecteer dan boven de tabel de juiste datum en tijd. U kunt de vertrektijd zien, evenals de bestemming, het vluchtnummer en de luchtvaartmaatschappij. Ook ziet u de status, met bijvoorbeeld de verwachte tijd van vertrek of de tijd dat de vlucht daadwerkelijk is vertrokken.

 

Zaventem aankomsten

Wilt u iemand ophalen Zaventem of bent u gewoon benieuwd welke vliegtuigen er dagelijks landen op Brussel Airport? Bekijkt u dan de aankomsten. In de tabel hierboven kunt u op 'Arrivals' klikken om de lijst met gelande vliegtuigen te zien. Ook hier ziet u de geplande tijd, het vluchtnummer en waar het vliegtuig vandaan komt. Bovenaan de tabel kunt u de datum en tijd weer aanpassen, indien nodig.

De tijden van Zaventem aankomst zijn uitermate handig als u iemand komt ophalen. Zoals iedereen weet die regelmatig vliegt, is er nogal eens vertraging. Zo voorkomt u dat u veel te vroeg aanwezig bent in de aankomsthal Zaventem voor een vlucht die bijvoorbeeld pas een uur later landt.

 

Parkeren op Brussel-Zaventem Airport

Of u nu naar de luchthaven rijdt voor mensen ophalen Zaventem of u gaat zelf op reis, u moet uw auto ergens kwijt kunnen. Voor kort parkeren, bijvoorbeeld bij het ophalen van iemand, kunt u terecht bij P1 Front of P3 Holiday van Brussel Airport zelf. Hier betaalt u voor de eerste 30 minuten € 3 en voor 60 minuten parkeren betaalt u € 5. Dit zijn de beste opties voor kort parkeren.

Gaat u zelf op reis, dan dient u uw auto ergens te parkeren voor langere tijd. Gelukkig zijn er genoeg betaalbare parkeermogelijkheden rondom de luchthaven, veelal met een shuttleservice. Deze brengen u direct naar de vertrekhal en halen u bij terugkomst weer op bij de aankomsthal Zaventem. Vul eenvoudig uw reisdata in bovenaan deze pagina en druk op 'Zoeken'. Wij laten u dan het beschikbare aanbod zien voor uw volgende reis. U kunt direct boeken, waardoor u meteen verzekerd bent van een betrouwbare parking.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving