P3 Zaventem Airport

Airport-Brussels-P3-Holiday

Wanneer u vliegt vanaf Brussel-Zaventem Airport, dan heeft u een groot aanbod aan parkeerplaatsen waar u uit kunt kiezen. Dit zijn zowel officiële locaties, zoals P3 Zaventem, als de meer betaalbare alternatieve parkeerplaatsen rondom de luchthaven. Voor welke parkeerplaats bij Brussel Airport u kiest, is afhankelijk van uw voorkeuren en budget.

In dit artikel vertellen we meer over parking P3 Zaventem, zoals de faciliteiten en de kosten. Ook vergelijken we de prijs voor parkeren op P3 met alternatieve parkings rondom de luchthaven. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Brussel Airport
ParkingKosten per weekService 
P3 Zaventem€ 123,00 - week
€ 15,38 - dag
Lopen
5 min
Meer info
Park and Go€ 40,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
10 min
Meer info
Nooya Parking€ 44,00 - week
€ 5,50 - dag
Shuttle
7 min
Meer info
Zaventem Parking€ 48,00 - week
€ 6,85 - dag
Shuttle
11 min
Meer info
Parkings Premier Zaventem€ 56,00 - week
€ 8,00 - dag
Shuttle
8 min
Meer info
Parking City€ 60,00 - week
€ 8,57 - dag
Shuttle
4 min
Meer info

In de tabel hierboven heeft u de parking Zaventem P3 prijs kunnen zien, evenals de prijzen van vijf alternatieve parkings rondom de luchthaven. Zo ziet u duidelijk het prijsverschil, terwijl u niet inlevert op service. 

De officiële P-locaties zijn in bezit van Interparking en alleen te boeken via de eigen website. Om het overige aanbod te vergelijken voor uw reisdata, kunt u bovenaan de pagina uw data invullen en op ‘zoeken’ klikken.

 

Informatie over P3 Zaventem Brussel

Rondom de luchthaven liggen enkele grote parkeergarages. Één daarvan is parking Zaventem P3, die op 3 tot 5 minuten loopafstand van de vertrekhal ligt. De garage kent meerdere verdiepingen, waar u voor departures in de parkeergarage naar verdieping 2 moet en voor de arrivals naar de begane grond. Op verdieping -1 zijn tevens 64 elektrische laadpunten te vinden.

Indien u vooraf een online reservering heeft gemaakt, opent u de slagboom op kentekenherkenning. Werkt dit niet, dan gebruikt u de ontvangen QR-code. U pakt het kaartje wat eruit komt en zoekt een vrije plek in de P3 Holiday parking Zaventem garage. Er zijn liften aanwezig om tussen verdiepingen te reizen. 

Er zijn maar liefst 4431 parkeerplaatsen, waarvan 52 plekken voor mindervaliden. Doordat het een overdekte parkeergarage is, geldt er een maximale inrijhoogte van 2,10m. P3 parking Zaventem is 24 uur per dag geopend en er staan bagagekarren om uw bagage gemakkelijk te vervoeren naar de vertrekhal. Er hangen bewakingscamera’s om alles goed in de gaten te houden tijdens uw verblijf in het buitenland, maar u dient wel alle waardevolle spullen uit uw auto te halen.

 

De prijzen van Zaventem P3

Bij het vergelijken van parking Zaventem P1, P2 en P3 kijkt u waarschijnlijk al snel naar de kosten. De meest voordelige van de drie is P3, wat deze heel geschikt maakt voor vakantiegangers. De prijs voor 8 dagen parkeren op P3 is bijna het gehele jaar door € 123. Wel kan het zo zijn dat deze parkeeroptie tijdens het hoogseizoen, zeker als u kort van tevoren pas kijkt, al volgeboekt is. Zorg er dus voor dat u tijdig uw parkeerplaats reserveert.

Bij zowel ons aanbod als bij P3 Brussels Airport kunt u tot 24 uur voor vertrek gratis annuleren. Wilt u weten wat de kosten zijn voor parkeren op de Brusselse luchthaven? Bekijk dan de parkeertarieven Brussels Airport.

 

Disclaimer:

  • De prijzen van parkeren Zaventem P3 komen van de officiële Brussel Airport website.
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2024.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving