Top 5 Goedkoop Parkeren Brussel Airport

Brussel Airport is veruit het grootste vliegveld van België en staat ook wel bekend als luchthaven Zaventem. Door de centrale ligging is de luchthaven goed te bereiken, zeker ook vanuit Nederland. Vandaar dat het overgrote deel van de reizigers hier arriveren met de auto. In 2018 vertrokken 25,7 miljoen passagiers vanaf Brussel Zaventem Airport. Daardoor is parkeren luchthaven Brussel Airport een ware zoektocht geworden.

Het is daarom zeer aan te raden om voordat u op reis gaat een betrouwbare parkeerplaats te reserveren. Het reist een stuk gemakkelijker als u weet dat uw auto veilig staat. Gelukkig bent u bij ons hiervoor op het juiste adres! Wij hebben voor u de TOP 5 goedkoopste parkings bij Brussel Airport geselecteerd. Het parkeren bij vliegveld Brussel gaat dankzij dit overzicht een stuk gemakkelijker en sneller!

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Brussel Airport
ParkingKosten per weekService 
Nooya Parking€ 39,00 - week
€ 5,57 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Zaventem Parking€ 48,00 - week
€ 6,85 - dag
Shuttle
11 min
Reserveer
Park and Go€ 55,00 - week
€ 6,87 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Parkings Premier Zaventem€ 56,00 - week
€ 8,00 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Aeropark 1000€ 65,00 - week
€ 8,12 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer

 

1. Nooya Parking (€ 39,00 / week)

Nooya Parking

Op de eerste plek in deze goedkoop parkeren Zaventem lijst staat Nooya Parking. Hier kunt u zeer voordelig parkeren en 24 uur per dag gebruik maken van een shuttleservice. Na het parkeren brengt de bus u in 7 minuten naar de luchthaven toe. Het verharde parkeerterrein is afgesloten en voorzien van camerabewaking, om de veiligheid van uw voertuig te waarborgen. Tegen meerprijs kunt u ook uw auto laten wassen of uw elektrische auto laten opladen.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

Boek nu →

2. Zaventem Parking (€ 48,00 / week)

Zaventem Parking

De tweede plek van goedkoop parkeren Brussel Airport wordt ingenomen door Zaventem Parking. De parkeerplaats is 24 uur per dag geopend en u parkeert hier in combinatie met een shuttleservice. U bent ongeveer 11 minuten onderweg, waarbij u uw autosleutel niet in hoeft te leveren. Het verharde parkeerterrein is voorzien van camerabewaking en een slagboom om het terrein af te sluiten. Indien nodig is er starthulp aanwezig ter plaatse.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

3. Park and Go (€ 55,00 / week)

Park and Go Brussel

Op plek drie in deze parkeren Zaventem goedkoop lijst is Park and Go. Deze aanbieder is 24 uur per dag beschikbaar om u vanaf de parking te vervoeren naar de luchthaven toe. Het verharde parkeerterrein is voorzien van verlichting en camerabewaking om de veiligheid te waarborgen. Verder is er een wachtruimte aanwezig en wordt u netjes met uw bagage geholpen. De rit in de shuttlebus duurt 10 minuten, maar houd wel rekening met extra wachttijd.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

4. Parkings Premier Zaventem (€ 56,00 / week)

Parkings Premier Zaventem

Op de vierde plaats van de goedkope parking Zaventem staat Parkings Premier Zaventem. U parkeert hier in een ondergrondse en dus overdekte parkeergarage, zodat uw auto beschermd is van alle weersinvloeden. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, mag u uw eigen autosleutel meenemen. Gedurende 24 uur per dag kunt u hier terecht, waarbij de shuttlebus u in slechts 8 minuten naar de luchthaven brengt. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking en er is een wachtruimte met toilet aanwezig waar u plaats kunt nemen.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

5. Aeropark 1000 (€ 65,00 / week)

Aeropark 1000

Op de vijfde plek in deze lijst van parkeren Brussel Airport goedkoop vindt u Aeropark 1000. Al jarenlang is deze aanbieder een goede keuze bij Brussel Airport. Gedurende 24 uur kunt u hier terecht om uw auto te parkeren, waarna u met de shuttlebus in ongeveer 7 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. De verharde en verlichte parkeerplaats is omheind en voorzien van camerabewaking. Tegen meerprijs kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten wassen tijdens uw reis.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

Reserveer direct uw goedkope Brussel Airport parking! 

Als u op zoek bent naar goedkoop en betrouwbaar parkeren dan zijn bovenstaande 5 aanbieders absoluut aan te raden. Door op deze link te klikken komt u bij alle Brussel Airport parking aanbieders uit. Als u verder nog vragen heeft omtrent goedkoop parkeren Brussel Zaventem, neem dan gerust even contact op met onze behulpzame klantenservice. Voor nu alvast een prettige en onbezorgde reis gewenst!

 

Disclaimer:

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode september 2024
  • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 
  • Selecteer uw reisdata en klik op zoeken om het actuele aanbod te bekijken voor uw reis. U kunt de gewenste parkeerplaats vervolgens eenvoudig reserveren. 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving