Lock Parking Zaventem

Lock_Park_Zaventem

Voor het parkeren op Zaventem Airport heeft u de keuze uit verschillende parkeerlocaties. Zowel officiële P-locaties, die beheerd worden door Interparking, als alternatieve parkeerplaatsen die rond de luchthaven gelegen zijn. Een optie is bijvoorbeeld Lock Parking Zaventem. Dit is een beveiligde en verzekerde parkeergarage tegenover de luchthaven.

Wilt u direct de verschillende parkeergelegenheden met elkaar vergelijken voor uw volgende reis? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in en klik op ‘Zoeken’. Indien u meer wilt weten over Lock Park Zaventem, dan leest u het beste hieronder verder. Wij vertellen u meer over de parkeergarage en de faciliteiten daar.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Brussel Airport
ParkingKosten per weekService 
Lock Parking Zaventem€ 150,00 - week
€ 18,75 - dag
Lopen
2 min
Meer info
Zaventem Parking€ 48,00 - week
€ 6,85 - dag
Shuttle
11 min
Reserveer
Parkings Premier Zaventem€ 56,00 - week
€ 8,00 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Aeropark 1000€ 65,00 - week
€ 8,12 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
OM Parking€ 67,90 - week
€ 8,48 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Star Parking€ 70,00 - week
€ 10,00 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer

In de tabel hierboven ziet u het grote prijsverschil tussen parking Lock Zaventem en enkele van de alternatieve parkings die wij aanbieden op onze website. U levert ook niet op veiligheid, want ook de parkeerplaatsen die op enkele minuten afstand liggen van de luchthaven kunt u rekenen op veiligheidsmaatregelen. Denk hierbij aan omheining en camerabewaking, maar soms ook overdekt parkeren.

 

Informatie over Lock Park Zaventem

Zaventem Lock Parking is één van de zes parkeerlocaties van Interparking tegenover de luchthaven. Het is gelegen in de parkeergarage van P2 en is extra verzekerd tegen diefstal en brand. Let wel dat de diefstalverzekering alleen geldt voor de buitenkant van het voertuig. Zo kunt u zonder problemen en geheel ontspannen op reis gaan. In de garage is parkeerbegeleiding aanwezig, zodat u precies kunt zien waar er een vrije plek is. Er zijn maar liefst 911 parkeerplaatsen in het P Lock gedeelte, waarvan 12 voor mindervaliden.

De parkeergarage van Lock Park Zaventem Airport is geschikt voor auto’s met een maximale hoogte van 1,90m. Rijdt u een elektrische auto? Ook deze kunt u opladen tijdens uw reis bij één van de twaalf laadpalen. Deze zijn niet vooraf te reserveren en dus te gebruiken op basis van beschikbaarheid. Na het parkeren van uw auto bent u slechts 2 minuten onderweg naar de vertrekhal.

 

De parkeerkosten voor Lock Parking

De parkeertarieven op Brussel Airport, met name de officiële parkeerplaatsen, zijn nagenoeg het gehele jaar dezelfde prijs. Zo ook P Lock Parking Zaventem met een prijs van € 150 voor 8 dagen parkeren. Indien u in het bezit bent van een P-card, bijvoorbeeld als u vaker vliegt vanaf Brussel Airport, dan ontvangt u nog 10% korting op het parkeertarief bij Lock Parking.

 

Disclaimer:

  • De prijzen van parking Zaventem Lock komen van de officiële Brussel Airport website.
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2024.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving